Equiparc

UQAM | Pierre-Dansereau Science Complex
Montreal, QC, Canada

Project Details

Download
Architect
Version Paysage
Location
Montreal, QC, Canada

The Université du Québec à Montréal (UQAM) and its science complex has been given a facelift so that students can better use the outdoor courtyard. Indeed, the purchase of Equiparc furniture, more precisely the PLAZA Collection, was placed on concrete or terraced sites all over the place. The architectural firm Version Paysage was able to put forward the said collection. The structure of the benches and tables of the project are made of steel with a zinc primer and painted afterwards. The warm color of the jatoba blends perfectly with the metallic grey of the paint.

Products and Design Files

Project Resource Files

Equiparc Brochure
Portfolio